2η Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού

Written by admin. Posted in Δραστηριότητες 2015 - 2016

2-1-638-300x225Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η 2η πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού από το 1ο δημοτικό σχολείο Θέρμης στις εγκαταστάσεις του περιβαλλοντικού πάρκου Θέρμης.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν όλοι οι μαθητές-τριες του σχολείου. Πραγματοποιήθηκαν κινητικά παιχνίδια, αγωνίσματα στίβου, καλαθοσφαίριση 3χ3, χειροσφαίριση, ποδόσφαιρο 7χ7, προβολή DVD με παραολυμπιακά αθλήματα, κατασκευή πλακάτ με συνθήματα που πρόβαλλαν τα ολυμπιακά και αθλητικά ιδεώδη.

Στις εκδηλώσεις συνεργάστηκαν όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου προσφέροντας την πολύτιμη βοήθεια τους στους καθηγητές-τριες φυσικής αγωγής οι οποίοι οργάνωσαν και συντόνισαν το πρόγραμμα της εκδήλωσης. Πολύτιμη η συμβολή του καθηγητή εικαστικών κ. Κουμπλή Ζαχαρία στην κατασκευή των πλακάτ.

Η διεύθυνση παρείχε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, το αθλητικό υλικό του σχολείου και φρόντισε να λύσει όποιο πρόβλημα προέκυπτε.

Οι μαθητές-τριες χάρηκαν τη συμμετοχή τους και βίωσαν την εμπειρία μιας οργανωμένης ημέρας σχολικού αθλητισμού. Ταυτόχρονα μυήθηκαν στα ιδανικά και τις αξίες του ολυμπισμού και του αθλητισμού. Τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν και αρκετοί γονείς που χάρηκαν τη συμμετοχή των παιδιών τους στα παιχνίδια – αθλήματα.

Η συμπεριφορά των μαθητών-τριών ήταν άψογη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και η χαρά στα πρόσωπα τους έκδηλη.

Ραντεβού του χρόνου!!!

sex cam
gay webcams
private webcam sex